Tisztelt Szülők!

 

A külföldi nyelvtanulási program tanulói regisztrációja és adategyeztetése a szülő/gondviselő feladata!

Ehhez nyújtunk Önöknek rövid tájékoztató kiadványt, melyet kérünk a hétvégén (2020. 03.07-08.) áttanulmányozni, és a regisztrációt elvégezni. Ehhez e-mail címre és minimális számítógépes jártasságra van szükségük. Ez egy egyszerű és rövid folyamat, de az adatok pontos megadása nagyon fontos, hiszen ha nincs egyezés, a pályázat nem folytatható, elutasításra kerül.

Egy kis segítség a pályázati űrlap kitöltéséhez:

A kiválasztott nyelvnél a nyelvismeret szintjéhez a következőket kérjük beírni

Angol 1 csoport: 9.A A1, 9.B kezdő A2, 9.B haladó B1

Angol 2 csoport: 9.Ny kezdő A1, 9.Ny haladó B1, 9.B haladó B1

Angol3 csoport: 9.D A1, 11.A A2, 11.D B1

Német csoport: 9.A A1 , 9.D A1. 11.A B1

Ha a hétvégén nem sikerül gyermeküket regisztrálni, akkor hétfőn (2020.03.09.) délután 14 – 17 óráig az iskola lehetőséget biztosít arra, hogy Kollégáink segítségével megtörténjen a regisztráció. Ehhez személyesen kell bejönniük az iskolába, és a földszinti 10-es teremben lesz lehetőség erre.

A jövő hét folyamán (2020. 03. 09-13.) kérem, legyenek szívesek gyermekeik részére folyószámlát nyitni, az Önök által választott banknál/ és Európai Egészségbiztosítási kártyát igényelni. Ezek a szolgáltatások ingyenesek. Az Egészségbiztosítási kártya a Kormányhivatalnál (2660, Balassagyarmat, Ady Endre utca 2.) ügyintézési időben igényelhető.

Az iskolánk honlapján (szentgyorgyi-bgy.hu) rövid tájékoztatót találnak a célországok nyelviskolájáról, mely fogadja gyermeküket.

A határidők pontos betartását kérem, mert a pályázat továbbhaladásához ezekre az adatokra, dokumentumokra szükség van.

A program honlapját (https://knyp.hu) naponta több alkalommal frissítik a fejlesztők, kérem Önöket, hogy tájékozódjanak, s kérdéseikre ott is válasz kaphatnak.


Letölthető dokumentumok:

Segédlet a tanulói regisztrációhoz PDF formátumban

 

Kiemelt kép forrása: www.pixabay.com