Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

Minden, 2020. március 14. utáni bejegyzésünk, mely ezen bejegyzés következménye, a cikk alján is megtalálható időrendi sorrendben!

 

Mindenki számára ismert és világos a jelenlegi helyzet, amelyet pénteken este Miniszterelnök Úr bejelentett. Higgadt magatartásra kérünk mindenkit! Egyelőre még nekünk sincsenek pontos információink a további teendőkről.
Arra kérünk MINDENKIT, hogy telefonhívásokkal, messenger üzenetekkel ne keressék az osztályfőnököket és tanárokat! Várják/várjátok meg, amíg ők fogják a diákokat, benneteket tájékoztatni.

Lehetőség szerint mindenki maradjon otthon, kerüljék/kerüljétek a tömeges rendezvényeket és tartsák/tartsátok be az egészségügyi előírásokat. Legalább a hétfői nap délutánjáig türelmet kérünk! Ezen a napon semmiképpen sem engedjék tanulóinkat az iskolába.

Hétfő délután hivatalos bejegyzésben értesíteni fogunk Mindenkit az iskola honlapján, ill. az osztályok facebook csoportjaiban az elkövetkező időszak feladatairól és menetéről.
Előre láthatólag a keddi naptól, valamilyen beosztás szerint (hétfőn közzétesszük) megkérjük Önöket/Benneteket, hogy az iskolában maradt eszközöket vigyék/vigyétek haza!

Alapos takarítás, fertőtlenítés lesz az intézményben, hogy az újrakezdésnél minden zökkenőmentesen tudjon majd indulni .
Az osztályfőnökök a napokban minden osztályban tájékozódnak a facebook csoportok hitelességéről, meglétéről, annak érdekében, hogy minden tanulót el tudjunk érni ilyen formában.

Kérjük, hogy a jelenlegi helyzetet kellő komolysággal és felelősen, türelemmel kezeljék/kezeljétek! A célunk, hogy a tanév minden diákunknak zökkenőmentesen haladhasson tovább és tanulmányaikban ne maradjanak el! Ez az időszak nem vakáció és nem szünet, egy szükség megoldás-új forgatókönyv szerint. Ehhez most egy új módszerrel kell nekünk is megismerkedni, amihez nagyon sok munkára, odafigyelésre és a diákok, illetve szüleik részéről megértésre, illetve segítő hozzáállásra lesz szükségünk!
Ha tudomásuk/tudomásotok van olyanról, akinek nincsen internetes elérhetősége, eszköze akkor jelezze az osztályfőnökének.

Mindezek az információk a felnőtt, esti oktatásra is érvényesek. Az egészségügyben dolgozó diákjainktól kérem az ápolóhoz méltó magatartást és elkötelezettséget. A klinikai, kórházi, mentőszolgálati gyakorlatok bizonytalan ideig szünetelnek.

Legyünk felelős felnőttek, kötelességtudó diákok, hogy sikeresen befejezhessük ezt a 2019/2020-as tanévet!

 

Tisztelettel:

Sinkóné Szrenka Anikó

igazgató

 

Kapcsolódó bejegyzések:


Pótalkalmassági elmarad — 2020. 03.16. 14:25

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! — 2020. 03.16. 15:03

Tantermen kívüli digitális munkarend — 2020.03 19. 13:33

Kedves 12. évfolyamos és végzős OKJ tanulók — 2020.03.30.  17:21