ANGLO LIMITED NYELVISKOLA – CANTERBURY

Iskolánk tanulói 2020. július 16-tól július 30-ig az Anglo Limited Nyelviskola kéthetes nyelvtanfolyamán vesznek részt két csoportban, 2-2 tanári felügyelettel

1. csoport: 9.A és 9.B osztályok, Bucsányi Péter, a 9.B osztályfőnöke és Mics Sylvia angol nyelvtanár kíséretében,

2. csoport: 9.NY – Bér Bernadett osztályfőnök és Dipold Lilla angol nyelvtanár kíséretében

  • Anglo Limited Nyelviskola – Canterbury:
  • a 2011-től akkreditált nyelviskola 2-4 hetes nyári nyelvtanfolyamokat biztosít 10-17 éves diákok részére
  • az integrált tanulási lehetőség heti 23 tanórából és további osztályon kívüli foglalkozásokból, workshopokból áll

külön programként sportolási lehetőségek, kulturális programok, kirándulások – hétköznaponként, heti egyszeri félnapos kirándulás, illetve hétvégenként egy egész napos kirándulás – helyi látványosságok és híres városok megtekintése és megismerése

a tanórák és a szabadidős tevékenységek alatt is az angol nyelv folyamatos használata a szókincs és beszédkészség maximális fejlesztése érdekében

  • speciális étkezési lehetőségek: valamely allergiás megbetegedés, laktóz-, glutén érzékenység, vegetariánus, illetve vegán étrend biztosítása
  • a nyelviskola fogad mozgássérült és kerekesszékes hallgatókat is
  • elszállásolás: kollégiumban, fürdőszobás, egyágyas szobákban
  • szolgáltatások: kert, wi-fi, társalgó, étterem, büfé, sportolási lehetőségek, információs pult, tanuló-felügyelet

SEEFELD IN TIROL

Seefeld in Tirol település Ausztriában, Tirolban az Innsbrucki járásban található. Lakosainak száma 3314 fő.

Az Inspire nyelviskola 2009 óta kínál nyelvi programokat gyerekek és fiatalok számára. A nyelviskolában a nyelvtanítást gyakorlati oldalról közelítik meg, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a tanulók örömüket leljék a nyelvtanulásban, változatos szabadidős és kultúrális programokon vegyenek részt, megismerjék az országot, annak kultúráját és sok szép emlékkel térjenek haza.

A szállás helyszíne a Seefeld városközpontjában található, zöldellő rétekkel és erdőkkel körülvett 4 csillagos szálloda, a Kronenhotel. Teljes ellátással.  Szolgáltatások: kert, wi-fi, étterem, büfé, sport, információs pult.

Változatos programokkal, kirándulásokkal, sportolási lehetőségekkel várják a német nyelvet tanulni vágyókat.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

BOURNEMOUTH ÉS A NYELVISKOLA

Oktatás nyelve és oktatott nyelv: angol
Oktatott diákok életkora: 9-16 éves és 16+
Szállás:  családoknál
Ellátás: teljes
Heti óraszám: 20 óra

Bournemouth Anglia egyik leghosszabb és legimpozánsabb, homokkal borított tengerparttal rendelkező dél- angliai települése, mely tengerpartot 2018-ban Anglia legszebb tengerpartjának választottak.

A nyelviskola 1966-ban alakult és 2019 óta az IALC akkreditált nyelviskolák csoportjába tartozik és egyedül ez a nyelviskola foglalkozik fiatalkorúaknak (9-16 éves korig) szóló nyelvtanfolyamok szervezésével is. Minden évben közel 20 országból fogad diákokat.

A diákoknak egy héten 15 db 60 perces tanórájuk és további foglalkozásaik is vannak. Hétvégi programokat is biztosít az iskola: helyi jellegű kirándulások, sportvetélkedők, múzeumlátogatások, városnéző programok, valamint egész napos kirándulások szombatonként Londonba, Bath-ba és Oxfordba, vasárnaponként pedig egész vagy félnapos kirándulások.

A nyelviskolában számítógépes terem, könyvtár, oktatószoftverek, wi-fi, büfé, sportolási lehetőség is rendelkezésre áll.

A tanulók 24 órás felügyeletét is biztosítják, külön hátteret képeznek a kísérő tanárok.

A szállás

A diákok családoknál vannak elszállásolva kétágyas szobákban az iskolától 1,5 kilométeres körzetben. A családokat és általuk nyújtott szállásokat (berendezéseit, színvonalát) rendszeresen ellenőrzik, a családok előélete makulátlan és a rendőrség állandó rendőri felügyelettel biztosítja a diákok biztonságát.

Speciális étkezési lehetőségeket is kiszolgálnak, vegetáriánusokat, cöliákia diétán élőket és sertéshúst nem fogyasztókat is.