Intézkedési terv a 2020/2021. tanévben a Nógrád Megyei SZC Szent-Györgyi Albert Technikumban a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről.

Az eljárásrend elsődleges szempontként a szakképzésben részt vevő személyek élet-, egészség-, személyi, vagyon- és jogbiztonságának védelmét, a szakképzés folyamatosságának és az intézményi működés stabilitásának garantálását, valamint a koronavírus világjárvány továbbterjedésének megelőzését veszi figyelembe.

Jelen intézkedési terv (protokoll) módosításig vagy visszavonásig marad érvényben, a módosítására a járványügyi helyzet alakulásától függően, a tapasztalatok figyelembevételével, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (a továbbiakban: NNK) és az Operatív Törzs döntései révén kerül sor. A módosításról az EMMI révén kapunk tájékoztatást, ill. a Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért felelős Államtitkárságtől. Kiemelt feladat és kötelesség a járványügyi készültséget kezelő intézményi intézkedési terv folyamatosaktualizálása.

A protokoll bevezetéséről és alkalmazásáról az igazgató, Sinkóné Szrenka Anikó köteles gondoskodni, a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum (a továbbiakban: NMSZC), mint fenntartó feladata a megvalósítást ellenőrizni.

 

Az új eljárásrend teljes szövege a mellékelt dokumentumban érhető el.

 

 


Letölthető dokumentumok:

Az intézkedési terv szövege PDF formátumban